Home>>Easy Catalan>>Andorra | Easy Catalan 1
Easy CatalanVídeos

Andorra | Easy Catalan 1

Per aquestes dates fa tres anys que vam publicar aquest vídeo. Encara recordo ben bé el dia que la Sílvia em va explicar en què consistia el projecte d’Easy Languages i em proposava de fer vídeos per a aprenents de català. Érem a la seva habitació asseguts en un petit sofà de colors. Evidentment, li vaig dir que endavant, i ella es va encarregar de reunir un equip de persones. Vam contactar amb Easy Languages per oferir-nos a fer vídeos en català i el primer que ens van demanar va ser un vídeo de prova. I aquest n’és el resultat! El vídeo d’Andorra!

No és el millor vídeo que hem fet, però vist amb perspectiva, i per ser el nostre primer vídeo, ens va quedar ben digne. Qui s’ho havia d’imaginar que aquell dia a Andorra estàvem fent un vídeo que l’arribarien a mirar més de 70.000 persones!

Qui s’ho havia d’imaginar que aquell dia a Andorra estàvem fent un vídeo que l’arribarien a mirar més de 70.000 persones!

Vam aprofitar que havíem quedat amb uns amics per anar a veure el Circ del Sol, que era gratuït. Mentre ells visitaven botigues, nosaltres ens vam posar a fer entrevistes al carrer. No us podeu imaginar la vergonya que ens feia parar gent pel carrer perquè ens responguessin unes preguntes! La Sílvia i jo no ens hem caracteritzat mai per ser persones extravertides… Però vaja, al final ens en vam sortir, i sembla que n’hem anat aprenent, després de més de 50 vídeos publicats. I els que vindran!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *