Home>>Easy Catalan>>Visitem Girona | Easy Catalan 11
Easy CatalanVídeos

Visitem Girona | Easy Catalan 11

Easy Catalan visita Girona! Aquesta ciutat del nord de Catalunya es va fer mundialment coneguda perquè va ser escenari de la sisena temporada de Jocs de Trons. Avui en dia és una destinació de culte per als fans d’aquesta famosa sèrie, però en realitat val molt la pena visitar-la encara que no t’interessin les històries de dracs.

En aquest vídeo, els gironins i gironines ens recomanen alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat, com la catedral, el Call Jueu o el pont construït per Gustave Eiffel (sí, el de la torre de París!). Girona és la capital de la demarcació del nord-est, on també hi ha altres llocs molt bonics de visitar, com les platges de la Costa Brava, el poble medieval de Besalú o el Museu Dalí de Figueres.

A banda de passejar i visitar els punts d’interès turístics, els veïns i veïnes de la ciutat també ens recomanen rutes per fer senderisme o recórrer en bicicleta, gaudir de l’oferta cultural o la gastronòmica. Feu cas de la recomanació de l’alcaldessa i tasteu els xuixos, que no us en penedireu!

L’apunt del Joan

Aquell dia vam conèixer la Sophie en persona. La Sophie va ser la primera traductora del projecte, així que la majoria dels vídeos publicats fins ara els ha traduït ella. Ara continua traduint els vídeos, però com que publiquem més sovint, vam buscar altres traductors i traductores que ens ajuden, com ara el Jack, la Sam, el Matthew o el Reece.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *