Home>>Easy Catalan>>Quines emocions sentim? | Super Easy Catalan 28
Easy CatalanVídeos

Quines emocions sentim? | Super Easy Catalan 28

A l’equip d’Easy Catalan ens agrada que aprendre un idioma sigui el màxim de vivencial possible, que us ho passeu bé escoltant i mirant els nostres pòdcasts i vídeos, us poseu contents quan apreneu paraules noves i us moriu de ganes de saber més coses sobre la nostra llengua i cultura. En definitiva, ens agrada que us emocioneu en català i pel català! És per això que en aquest Super Easy us ensenyem com es diuen les cinc principals emocions: l’alegria, la tristesa, la por, la ràbia i el fàstic.

Es tracta d’un vídeo curt, però molt emotiu, que vam gravar a Amposta. Bé, i no dic que sigui emotiu perquè parlem de les emocions, sinó perquè el vam gravar en un cap de setmana molt especial i, valgui la redundància, molt emotiu per a l’equip, ja que vam decidir passar el cap de setmana a Amposta tots junts i quan això passa… les emocions estan a flor de pell!

La paraula que per a mi resumeix aquell cap de setmana és família. I és que aquell cap de setmana vaig estar com a casa i vaig sentir que tinc molta sort de formar part d’una gran família que, com diria l’Andreu, és una enamorada de les llengües i del català en particular. Vam riure, vam cuinar uns àpats deliciosos, vam jugar al Llengut i vam compartir, idees, experiències i converses d’aquelles que no et deixen indiferent. 

Tot el cap de setmana va ser molt especial, però per a mi, el descobriment estrella va ser el Matthew, que per fi vaig poder conèixer en persona. He de dir que és una persona molt valenta i divertida que sempre diu el que pensa, té una visió molt sensible del món que l’envolta i una passió desmesurada pels dolços i per la cuina. Moltíssimes gràcies, Matthew, per gravar aquest vídeo amb mi i, sobretot, per ser com ets, una abraçada i per molt més Easy Catalan!

img_4397
1 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *