Home>>Easy Catalan>>Eines per preparar el C1 i el C2 de català
Easy CatalanTutorials

Eines per preparar el C1 i el C2 de català

El C1 i el C2 són els nivells més alts dels quals et pots examinar, i són nivells que es demanen o exigeixen, per exemple, per a alguns llocs de feina en l’Administració pública.

Cursos

Moltes persones opten per fer els cursos del Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL), que ja preparen per obtenir el Certificat de nivell de suficiència de català (C1) o el Certificat de nivell superior de català (C2). Cal tenir en compte, però, que a partir del nivell A2, els cursos del CPNL són de pagament. Fan classes presencials i en línia. Si vols el mode presencial, només has de mirar quin és el centre més proper a casa teva.

Classes particulars

Una bona opció són les classes particulars, que avui dia es poden fer còmodament en línia i des de casa. Et recomanem una professora que es diu Aina Monferrer, que fa materials per treure’s el nivell C1. També pots trobar un professor particular per fer classes en línia a italki. Si t’hi registres seguint aquest enllaç i contractes una classe amb qualsevol professor, et donaran 10$ per gastar en les següents classes.

Recursos d’autoaprenentatge

Com a recursos d’autoaprenentatge, et recomanem els cursos gratuïts de PELC de l’Institut d’Estudis Baleàrics. T’ofereixen una part de teoria en PDF i exercicis i qüestionaris per practicar. També hi ha el curs c2català.cat, de pagament, completat amb contingut adaptat al format de les xarxes socials.

També hi ha diferents canals de YouTube que ofereixen contingut per preparar els exàmens oficials de C1 i C2:

Amb aquests recursos i força dedicació, segur que aconseguiràs el certificat que necessites. Molts ànims!

 

Font foto de portada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *