En aquest vídeo, amb el qual celebràvem la fita dels 15 mecenes, la Sílvia ens ensenya com fer una bona truita de patata. Aquest plat és molt típic i habitual en les llars catalanes, i és que agrada a tothom!
A continuació, us deixem la recepta perquè proveu de fer-la a casa:
Truita de patata
Ingredients
– 4 ous
– 4/5 patates grosses
– oli d’oliva
– sal
Elaboració
1. Peleu les patates, renteu-les i talleu-les en trossos prims.
2. Tireu les patates a una paella antiadherent amb un rajolí d’oli quan aquest estigui ben calent. Deixeu que es vagin coent amb l’oli una mica més baix. Aneu-les remenant.
3. Mentre es fan les patates, podeu anar batent els ous en un recipient gran on es farà la barreja. No oblideu tirar-hi sal.
4. Separeu l’oli, saleu les patates i tireu-les al recipient amb els ous.
5. Torneu a posar la paella al foc amb una mica d’oli. Un cop calenta, tireu-hi la barreja.
6. Deixeu que es cogui per una banda i doneu-li la volta amb l’ajuda d’un plat perquè es cogui per l’altra banda.
7. Només us queda gaudir-ne amb una bona llesca de pa amb tomàquet. Bon profit!